Gazele se scumpesc cu 36%

No comments
Iar Guvernul, incredibil, cică nu se aştepta la chestia asta. Cică Ponta a fost luat prin surprindere. Asta înseamnă ca sau e prost grămada, sau minte de îngheaţă apele.

Pentru ca pana si eu (care nu-s premier) mă aşteptam la scumpirea asta. Am scris un articol, încă de asta vara: “Când începe apocalipsul?” Uite c-a început!

Marele şoc vine in decembrie, când urmează o scumpire mult mai mare a curentului electric si a gazelor. Adică se va scumpi tot: şi întreţinerea, şi lumina, şi mâncarea, şi medicamentele.

Toate măririle de salarii vor fi înghiţite!
Cel mai rău lovite vor fi firmele, pentru ca idioţii de comunişti se încăpăţânează sa subvenţioneze populaţia. Asta pare bine: dar e rău! Pentru ca toate mărfurile se vor scumpi. Şomajul se va mari si el, pentru ca vânzările vor scădea şi firmele vor trebui sa concedieze.

Cu cat se va scumpi, de pilda, mâncarea in 2013? Pai, efectul combinat al scumpirii gazelor si curentului electric va duce la o explozie: probabil intre 50-100% (in funcţie de produs).
Tot ce v-a dat USL-ul, toate pomenile populiste ale comuniştilor, se duc pe apa sâmbetei. In schimb măririle de taxe (anunţate brusc săptămâna asta), nu se duc nicăieri: rămân bine mersi.
Nu numai ca in 2013 n-o sa trăiţi mai bine: dar mare noroc daca va mai ajunge salariul de-o pâine! Nu numai ca n-o sa fie creştere economica (cum zice Guvernul): ci o sa fie o mare scădere!
A început sfârşitul, dragi români. Şi nu-mi vine sa cred ca Victor Ponta nu ştie acest lucru!

No comments :

Post a Comment